ANTALYA / MANAVGAT - Sağırin İlkokulu

Sağırin İlkokulu

Sağırin Mahallesi Merkez Sokak No118 Manavgat/ANTALYA
Vizyon
"Sağırin İlkokulu - Ortaokulu" ismini, öğrenciler ve öğretmenlerin çeşitli alanlarda gösterecekleri başarılarla duyurmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine inanmış; insanlara saygılı milli ve manevi değerleri ön planda tutan; bilgi teknolojisini kullanan ve bilgiye ulaşma becerisine sahip; bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde; üreten ve paylaşan ahliaklı ve bilinçli insanlar yetiştirmek.
Saatler
Pazartesi: 08:30 - 14:00 Salı : 08:30 - 14:00 Çarşamba : 08:30 - 14:00 Perşembe : 08:30 - 14:00 Cuma : 08:30 - 14:00
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile ulaşımlarını sağlamaktadırlar. Merkez Sokak dışındaki öğrencilerimiz Taşımalı Servis araçları ile okula getirilmektedirler.
Taşımalı Eğitim kapsamında 3 araçla servis yapılmaktadır. Özel servis yoktur.
Antalya Manavgat güzergahında Taşağıl-Beşkonak kavşağından 17 km içeridedir.
İl Merkezine Uzaklık : 60 Km İlçe Merkezine Uzaklık : 45 Km